Loopbaan

Loopbaan coaching

Geeft je werk je weinig voldoening? Worstel je met relaties op de werkvloer? Of voel je je leeg en uitgeput na een werkweek? In mijn loopbaantrajecten begeleid ik je naar een voor jou bevredigend en zinvol loopbaanperspectief. Door op zoek te gaan naar wat bij jou past, werk je niet meer vanuit wilskracht maar vanuit een natuurlijke staat van zijn.

In je werkzame leven kom je soms op een punt dat je voelt dat het stagneert. Je werk kost je meer energie dan dat het je oplevert en je loopt zo langzaam leeg. Soms is dat omdat je ergens werkt waar je voelt dat het niet helemaal je plek is. Diep vanbinnen weet je dat je hart hier niet ligt en dat je iets anders te doen hebt. Maar wat is dat andere dan? En hoe ga je dat aanpakken?

Misschien is het voor jou wel dat je voelt dat je niet je volle potentieel benut, terwijl er wel een verlangen is om dit in te zetten. Maar wat is je ‘potentieel’ dan? En hoe zet je dat in?

Het kan ook zijn dat je in je werk steeds tegen bepaalde dingen aanloopt en voelt dat je daarin iets te ontwikkelen hebt. Denk aan het werken aan je stijl van communiceren, het leren loslaten van perfectionisme of het vergroten van je assertiviteit. Door deze aspecten aan te pakken verbetert je samenwerking met collega’s en krijg je weer plezier in je werk. 

Samen op zoek naar antwoorden

Ik help je in beweging komen in je loopbaan door samen op zoek te gaan naar antwoorden. Wat zijn je verlangens? Zijn die kraakhelder of liggen die onder wat je denkt te moeten doen? Welke talenten heb je en hoe kun je deze optimaal inzetten?

Afhankelijk van je loopbaanvraag maken we een plan waarmee je gericht aan de slag gaat. 

Heb je een specifieke loopbaanvraag? Neem contact met me op voor een vrijblijvende offerte op maat. Tijdens de intake maken we samen een inschatting van hoeveel sessies we verwachten nodig te hebben. De praktijk wijst uit dat een traject van vijf tot acht sessies meestal voldoende is. Een sessie duurt 90 minuten en vindt twee- of driewekelijks plaats.

Onderzoek je jouw loopbaanvraag liever in een groep? Dan ontmoet ik je graag in het traject Zin in je werk  bij het ITIP. Je kunt mij in dit traject tegenkomen als begeleider van de groepsbijeenkomsten en ook voor de individuele gesprekken kun je bij mij terecht. Kijk hier voor meer informatie over programma, startdata, locaties en kosten.