Je bent welkom voor een kennismaking. Bel of mail me.

Life coaching

Life coaching

Blijf je steeds tegen dezelfde uitdagingen aanlopen? Voel je dat je daarmee aan de slag wilt? En lukt het je niet om zelf stappen te zetten? In persoonlijke coaching staan we stil bij jouw levensvraagstuk. We zoomen in op waar het vandaan komt, wat je wilt veranderen en hoe je vanuit vrijheid kunt handelen.

Hoe komt het dat ik me niet gelukkig voel? Waarom kan ik dingen niet loslaten? Hoe ga ik om met veranderingen? Waarom kom ik steeds opnieuw in lastige situaties terecht? Waarom lukt het mij niet om langdurige relaties op te bouwen? 

Allemaal voorbeelden van vragen waarmee klanten bij me aankloppen. Want in je leven is het soms fijn als iemand met je meekijkt. Je voelt dat het tijd is om in beweging te komen. Soms heb je duidelijk zicht op waar het over gaat en soms is het fijn als iemand je helpt om meer duidelijkheid te krijgen over jouw levensvragen.

Op de meeste vragen heb je alleen zelf het echte antwoord. Toch kan het lastig zijn om dat antwoord zelf te zien en om in beweging te komen. Hoe fijn is het als iemand je helpt om die beweging echt in te zetten?

Ik loop graag een stuk met je mee

Als life coach loop ik graag een stuk met je mee. We kijken samen naar wat jou helpt; dat is soms een goed gesprek en soms een oefening die je meer inzicht geeft.

We starten ons coachtraject met een gratis intakegesprek waarin we samen je vraag onderzoeken. Op basis van deze intake ontvang je een vrijblijvend voorstel voor een coachingstraject op maat. De praktijk wijst uit dat een traject van vijf tot acht sessies meestal voldoende is. Een sessie duurt 90 minuten en vindt twee- of driewekelijks plaats.