Advies

Training en organisatieadvies

Merk je dat het proces in je team steeds opnieuw stagneert? En dat oud en ongewenst gedrag terugkomt? Soms blijf je met elkaar ‘gevangen’ in een dynamiek die voor zowel de leidinggevende als het team niet bevredigend is. Dan helpt het wanneer er iemand aanschuift met een frisse blik.

Ik heb die frisse blik. Zowel op interim basis als voor kortere trajecten ondersteun en adviseer ik organisaties, medewerkers en teams. Dit doe ik zowel alleen als in samenwerking met andere teamcoaches. Vanuit mildheid en nieuwsgierigheid help ik om dat wat niet wordt uitgesproken op tafel te krijgen. Vanuit mijn HR-ervaring reik ik passende instrumenten aan die voor beweging en verbinding in jouw team of organisatie zorgen. Het resultaat? De tevredenheid van medewerkers en onderlinge relaties verbeteren en je komt samen met je medewerker of team tot een goed resultaat.